Author Topic: CLIP STUDIO COORDINATE (1.0.0) ENGlish translation  (Read 44770 times)

yorkar

  • Newbie
  • *
  • Posts: 22
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • View Profile
    • Email
Re: CLIP STUDIO COORDINATE (1.0.0) ENGlish translation
« Reply #30 on: March 24, 2014, 10:35:52 PM »
 :'( :'( :'( help us please.... :'( :'( :'( :'(

ya3ya6

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
  • YearsYearsYearsYears
    • View Profile
    • Email
Re: CLIP STUDIO COORDINATE (1.0.0) ENGlish translation
« Reply #31 on: August 03, 2015, 06:52:59 PM »

alise45647

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
  • YearsYears
    • View Profile
    • Email
Re: CLIP STUDIO COORDINATE (1.0.0) ENGlish translation
« Reply #32 on: January 23, 2017, 04:38:47 AM »
translations need previews versions,so i wondered how to download previews versions,i just replaced version numbers in links and it worked.
***for translate clipstudio coordinate you should install all clipstudio product series linked below***

download links:
http://vd.clip-studio.com/clipcontent/lib/clipstudio/modeler/data/101/CSM_101w_app.zip
http://vd.clip-studio.com/clipcontent/lib/clipstudio/coordinate/data/115/CSC_115w_app.zip
http://vd.clip-studio.com/clipcontent/lib/clipstudio/action/data/117/CSA_117w_app.zip
http://vd.clip-studio.com/clipcontent/lib/clipstudio/paint/data/139/CSP_139w_app.zip


translation link:
http://www.mediafire.com/download/asbdnwbufjxaw79/CLIP_STUDIO_Manually_Setup%28EN%29_140C.rar

installation guid link:
http://darkneescloud.tistory.com/471

 enjoy ;D
theres one problem with the RAR file. i tried to read the "Readme .text" but i can do anything without a password. HELP!!!!!  :o :'(

crigo

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 115
  • YearsYearsYearsYearsYearsYears
    • View Profile
Re: CLIP STUDIO COORDINATE (1.0.0) ENGlish translation
« Reply #33 on: August 11, 2017, 04:54:57 PM »
1) download and install an old studio paint version
2) Simply download my old Studio Paint distribution and use the coordinate translation from its folder.
3) Update application and translation to last version.
4) launch (manually) Coordinate from its %PROGRAM%\CELSYS\CLIP STUDIO 1.5\CLIP STUDIO COORDINATE folder
 Done!

Good Luck